Zelfvertrouwen

Ik werk graag aan het verhogen van iemands zelfvertrouwen, het wegnemen van PTSS, burn-out-klachten en onverwerkte rouw. Het doet mij meer dan goed als ik zie dat een cliënt door therapie meer zelfvertrouwen krijgt en weerbaarder wordt. Ik ben ook EMDR-therapeut. Hieronder lees je meer over mij.

 

Diverse therapievormen

Ik ben in 2006 begonnen aan de 4-jarige post Hbo-opleiding Integratieve hypnotherapie/psychotherapie om mezelf beter te leren kennen en begrijpen. Toen ik merkte dat ik daardoor onverwerkte emoties écht kon opruimen, wilde ik als therapeut hetzelfde voor anderen betekenen. Na de vierjarige opleiding, ben ik mij gaan focussen op NLP, Inner Child, Sociaal Panorama (verdieping NLP) en EMDR. Los van andere bijscholingen, die we als therapeut elke jaar volgen. 

 

Niertransplantatie

Door een aangeboren nierziekte nam mijn nierfunctie zes jaar geleden steeds meer af. In 2017 ben ik getransplanteerd. Hypnotherapie heeft geholpen om mij goed voor te bereiden op deze ingreep. Door zes weken lang vrijwel elke dag naar een ingesproken hypnosesessie te luisteren, voelde ik mij op de dag zelf rustig en vol vertrouwen. Ook de tijd daarna heeft hypnotherapie ervoor gezorgd dat ik snel herstelde. 

 

PTSS en burn-out

Ik werk graag met PTSS-gerelateerde klachten. Ik heb o.a. succesvol gewerkt met agenten, militairen en (bus)chauffeurs die hele nare dingen hadden meegemaakt.  Rouwverwerking is een proces waarbij ik mensen liefdevol ondersteun. Voel je je onzeker en heb je last van burn-out? Dan zorg ik voor rust, begrip én een plan van aanpak om jezelf voortaan vaker op nummer één te zetten. Want mensen krijgen een burn-out omdat ze vaak 'ja' zeggen tegen anderen, ten koste van zichzelf.  

 

Wat kenmerkt mij?

Ik werk graag zorgvuldig. Ik hecht grote waarde aan betrouwbaarheid en vertrouwen. Wat je zult merken als je bij mij komt, is dat ik er voor jou ben. Dat ik naar je luister, je ondersteun en dat we werken met jouw oplossingen, niet met de mijne. Dat is wellicht een andere manier van werken dan je gewend bent. Wat ik je kan beloven, is dat er 'deuren' voor je zullen opengaan, die voorheen gesloten bleven. Dat je veel meer mogelijkheden gaat ontdekken om jezelf te helpen, omdat je onvermoede talenten en vaardigheden in je hebt. Dat je een gelukkig(er) mens kunt worden, die stabiel in het leven staat.