Man, 27

Brenda heeft mij in 9 sessies enorm geholpen met het terugvinden van mijzelf. Ik kwam bij haar in een emotioneel diep punt en door de sessies heen werkte ik mezelf (met een flinke dosis hulp van Brenda) daar langzaam uit. In het begin was een sessie emotioneel vrij zwaar en moest ik er even van bijkomen maar naarmate ik meer sessies had, gaf het me juist rust. Brenda gaf mij een enorm vertrouwd gevoel, Hierdoor was het makkelijk om uit mijn comfortzone te stappen en mijn problemen aan te pakken. Ik ben haar enorm dankbaar voor de hulp en kijk met een enorm goed gevoel terug op de therapiesessies.

 

Vrouw, 35

Ik had een klacht die dingen in mijn leven toch wel beperkten en belemmerden en ik wilde er zeker wat mee doen om erachter te komen waar dit vandaan kwam en er uiteindelijk vanaf te komen. Veel gelezen over o.a. hypnotherapie en uiteindelijk kwam ik via een vriendin bij Brenda terecht. Vanaf ons 1ste contact voelde het goed en vertrouwd.

Ik ben met beide handen mijn proces samen met Brenda aangegaan en hoe pittig het soms ook was, ik ging altijd met plezier naar haar toe wetende dat ik met een goed gevoel en voldoening weer de deur uit liep. Brenda is heel kundig in wat ze doet, professioneel, lief en heeft humor.

Ik kon op en top mezelf bij haar zijn. Brenda zoekt samen met je de kern van het probleem op met methoden en dat vond ik prettig. Ze geeft inzichten en werkt met het onderbewuste.

Ik heb mijn doel voor nu bereikt en als ik in de toekomst weer tegen dingen aan ga lopen dan ga ik zeker weer voor Brenda van Senzis.
Lieve Brenda nogmaals dank je wel voor alles.

 

Vrouw, 61

Beste Brenda,

[.....] Jij ziet mij ook en ik hecht daar hele grote waarde aan. Ik ben zo blij dat ik bij jou ben gekomen en onze paden zich hebben gekruist, Het heeft zo moeten zijn besef ik mij. En ik denk niet dat het toeval is. 

Wat heb ik veel geleerd bij je en hoe mooi heb je dat gedaan met veel geduld en mijn eigen inzicht wat soms best een beetje langer duurde voor het kwartje viel. [....] Ik wilde je laten weten hoe dankbaar ik ben. 

 

Vrouw, 33

Na jaren waren mijn angst/paniekaanvallen, ondanks medicatie, tijdens een rustige fase in mijn leven weer terug gekomen. Ik zag geen mogelijkheden meer in de reguliere zorg, cognitieve gedragstherapie had eerder niet geholpen, en zo kwam ik bij Brenda terecht.

Ongelofelijk hoe ik mij na een aantal sessies veel beter ben gaan voelen en weer gewoon mijn leven kan leiden zonder angst. Brenda is ontzettend vriendelijk en kundig, zonder zweverig te zijn. Geen huiswerk tussen de sessies en geen jaren therapie maar je onderbewustzijn zijn werk laten doen.

Het belangrijkste is dat je open staat voor de verschillende therapievormen zodat de blokkades in het onderbewustzijn opgeruimd kunnen worden. Absoluut een aanrader om de stap te wagen en je beter te voelen.

 

Vrouw, 63 

Ik wil je nog even bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Ik voel mij zo ontspannen en zelfverzekerd! Alleen heb ik nog een vraagje. Heb je ook iets gedaan aan de voedselallergie? Ik heb de afgelopen tijd een paar keer iets binnengekregen op melkgebied en dat heeft helemaal (nog) geen consequenties gehad? In ieder geval nogmaals dank!

 

Vrouw, 44

'Ik had al jaren last van een klacht die mijn leven aardig ontregelde. Ik heb contact opgenomen met Brenda en dat voelde meteen goed. Ik heb met twee handen mijn proces aan kunnen gaan met de begeleiding van Brenda... Dit was een flinke kluif. Met de hulp, wijsheden en vertrouwen van Brenda ben ik een heel eind gekomen.

Nogmaals, dank voor je hulp!'

 

Man, 50

'Ik ben via via, bij Brenda terechtgekomen. Al jaren had ik een vervelende eigenschap en hier wilde ik graag vanaf. Ik kon het namelijk niet laten om aan mij huid te pulken. Dit zorgde ervoor dat ik altijd kleine wondjes had. Nu ben ik op een moment in mijn leven dat er weer eens een relatie op de klippen loopt en dat ik voor het eerst maar eens bij een psycholoog op de bank ben gaan zitten. Dit was een goed begin voor een herstart, maar niet voldoende om mijn grootste ergernis (het pulken) op te lossen.

In een aantal sessies heeft Brenda mij het inzicht gegeven waar het pulken vandaan komt en via verschillende technieken heeft Brenda mij echt geholpen om de aandrang sterk te verminderen. Het is geen Quick Fix, maar het gaat nu veel beter. Als ik nu nog eens aan mijn huid zit, dan kijk ik er verbaasd naar en weet ik dat het niet meer van nu is, maar van vroeger en dus kan ik ermee ophouden.

Gaat het dan heel erg goed? Nee: als ik erg stress, dan moet ik wel moeite doen om de 'lessen' van Brenda terug te halen. Al met al ben ik erg blij en op weg om een ander mens te worden. Brenda, dank je wel. Ik ben blij dat ik bij je terecht kon.'

 

Vrouw, 51

'Ik heb mijn doel bereikt. De oorspronkelijke klachten zijn verdwenen. Ik voel mezelf veel kalmer en kan beter met veranderingen, spanning en tegenslagen omgaan. Ook kan ik meer genieten en ontspannen. 

Ik merk dat mensen om mij heen het als een goede vooruitgang zien dat ik nu veel opener ben. De gesprekken (met Brenda) waren fijn en ik voelde mij veilig om alles te kunnen vertellen en laten zien.'

 

Vrouw, 29

'Brenda is een hartelijke vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Wat ik vooral fijn vond aan de methodiek van Brenda is dat ze me niet alleen hielp door hulpmiddelen aan te reiken om in de (nabije) toekomst een ander gevoel en een andere uitkomst bij terugkerende situaties te realiseren, maar ze me ook heeft geholpen te achterhalen waar bepaalde gevoelens en overtuigingen vandaan kwamen en hoe ik deze, indien gewenst, kon veranderen.

Toen ik voor het eerst bij Brenda kwam was ik mentaal gebroken en had ik het gevoel dat er een hele donkere wolk boven mij hing. Al na de eerste sessie, nee, zelfs al na de intake, zag ik die donkere wolk al wat opklaren en voelde ik dat ik uit mijn diepe mentale dal aan het klimmen was. Nu, vier sessies verder, voel ik me de sterke vrouw die er van binnen eigenlijk altijd al was, maar nu de ruimte heeft gekregen om op de voorgrond te treden. Van tevoren had ik niet verwacht dat ik zo snel vooruitgang zou boeken.

Ik kan daarom iedereen aanbevelen om samen met Brenda de strijd aan te gaan met dat wat jou momenteel tegenhoudt om jouw mooiste, krachtigste en puurste zelf te zijn.'

 

Vrouw, 58

'Na jaren van het volgen van reguliere therapieën, ben ik bij Senzis terechtgekomen. Wat een openbaring. Brenda deed oefeningen en sessies met mij en in de week erna viel mij op dat ik handelingen of reacties had die ik eerder niet had. Ik begon mezelf steeds beter en blijer te voelen en vooral zelfverzekerd. Zo mooi te ervaren dat je in tijd van een paar weken zo kan groeien en hoe ik voor mezelf beter kan handelen.

De sessies zijn zo rustgevend en fijn. Ik voelde me meteen door haar begrepen en op mijn gemak. Samenwerken met Brenda voelt voor mij erg fijn. We hebben veel bereikt in korte tijd. 

Ik raad hypnotherapie en EMDR echt aan voor iedereen die graag blijer en vrijer wil leven en zijn of haar problemen en beperkingen aan wil pakken.' 

 

Vrouw, 43

'Ik kwam bij Brenda omdat ik bij alle reguliere instanties waar ik was geweest geen oplossing vond voor mij issues: verlies van mijn zoon, scheiding, ontwrichte relatie met familie. Door het analytisch-, empathisch- en spirituele vermogen van Brenda heeft zij mij structurele handvatten gegeven om mijn leven te leiden en een ander kijk te geven op mijn verleden, waardoor er enorm veel rust is ontstaan bij mij. Iets waar ik heel erg lang naar op zoek was. Ik dank Brenda voor alles wat zij mij heeft gebracht. Haar uitspraak is altijd: jij doet het werk, ik niet. Dat is mooi, echter, zij begeleidt waardoor ik nu verder kan met mijn leven. Je doet het dus samen. Mocht ik weer een keer "vast” lopen dat weet ik waar ik naar toe ga: Brenda.

Dus Brenda, dank je wel. Ik ben oprecht blij dat jij op mijn pad bent gekomen.'