Of je nu alles al geprobeerd hebt, of meteen naar ons toekomt: we kunnen je in beide gevallen helpen. 

 

Intakegesprek

Als je contact opneemt, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw hulpvraag en maak je kennis met de manier waarop wij werken. Aan het einde van het gesprek hebben we samen een doelstelling geformuleerd en weten we wat je wilt bereiken met de coaching en/of therapie. Als je na het gesprek besluit een traject te willen aangaan, maken we één of meerdere afspraken, zodat er tijd voor jou gereserveerd is op de momenten die jou uitkomt. Je kunt een afspraak desgewenst minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie annuleren. 

 

Ervaringen integreren

Tenzij je liever anders wilt, kom je één keer in de twee weken naar de praktijk. Het is vaak fijn om na een sessie tijd te hebben om ervaringen te laten bezinken en te merken wat ze voor je betekenen. Na elke sessie evalueren we welke veranderingen je bemerkt en of je nog meer sessies nodig hebt.

 

Mocht je meer specialistische hulp nodig hebben, dan verwijzen we door, zodat je altijd optimaal geholpen wordt. Jouw belang staat voorop.